Το Γραφείο μας ακολουθώντας τα ήθη και τα έθιμα, αλλά και την ελεύθερη προσωπική βούληση θεωρήσαμε το επάγγελμά μας ως λειτούργημα.

Έχοντας υπηρετήσει πιστά πολλά χρόνια και προσφέροντας την εμπειρία μας με φροντίδα και σεβασμό που αρμόζει στον κάθε νεκρό, στην πρόθεση , την εκφορά και την ταφή του, καταστήσαμε το γραφείο μας ως ένα ιδιαίτερο όνομα στο χώρο των επικήδειων τελετών.

Αφού επισκεφθείτε το γραφείο μας θα έχετε την ευχέρεια και την βοήθεια να επιλέξετε πάντα με τα δικά σας κριτήρια : φέρετρο, ανθοσυνθέσεις, καθώς και να ενημερωθείτε για πλήθος συναφών υπηρεσιών και επιλογών, όπως και την δυνατότητα να συμμετέχετε στην οργάνωση της τελετής.

Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας με άψογο επαγγελματισμό είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συμβουλεύοντάς σας ώστε να σας βοηθήσει με αξιοπρέπεια στην οργάνωση κάθε τελετής.

24 ώρες , 365 μέρες τον χρόνο οι άνθρωποι του γραφείου μας θα είναι το συντομότερο κοντά σας , για να τακτοποιήσουν όλες τις τυπικές λεπτομέρειες με την ταχύτερη διαδικασία.

25ης Μαρτιου 39, Αγιος Δημητριος
Τηλ: 210 97 62 172

Δωδεκανήσου 24, Άλιμος
Τηλ: 210 99 40 100

Πλατεία Κοιμητηρίου Αγιου Δημητρίου
(Αίθουσα Δεξιώσεων), Τηλ. 210 97 19  287

Ε.Ο. Αγρινίου - Αντιρρίου, Αγρίνιο
Τηλ. 26410 44444

Mail: teletesnikitas@gmail.com

nikhtas03

sigta